TOHI vaarikadžinn “Linda”. Uus partii.

36,00 

Mitte alati pole Tohisool džinni meisterdatud. Veel mõnikümmend aastat tagasi vuristasid siinsamas ruumides tublid “Linda“ naised õmmelda nahast käekotte ja kohvreid. Needsamad andekad naised said inspiratsiooniks luua Tohi džinnikollektsiooni üks kordumatu vaarikadžinn. Südikas džinn, mis oleks veidi nostalgiline, kodune ning samas naiselik.

Roosa, destilleeritud vaarikadžinn on valmistatud kodumaiste vaarikate ja muude naturaalsetes komponentidega, lisamata suhkrut. Džinni värv on õrnalt hägune, seda vaid naturaalsete vaarikate kasutamise tõttu.

“Linda“ džinni valmis suvel 2022 vaid üks väike partii.  Osutus nii menukaks tooteks, et patt oli jätta soovijad ukse taha. Nii otsustasime seda džinni edasi teha ja nüüd on roosa “Linda” kogu aeg olemas!  Müügil vaid Tohi Distillerys kohapeal ning siin e-poes.

“Linda” vaarikadžinni õhetava roosa G&T valmistad segades suures klaasis ohtralt jääd, 4 cl Linda džinni, 200 ml toonikut, mõned värsked vaarikad (või külmutatud) ning värske piparmündioks lisab i-le täpi!

0,5 L, 43% vol. Kast: 6 pudelit.

Muide TOHI e-poes on ostud alates 50 € – transport pakiautomaati tasuta!

31 laos

Tootekood: 7640 Kategooria: Sildid: ,

Sulle võib meeldida ka…