TOHI aroomiõli – sauna, habemele või aroomilampi

9,00 

Tilgake džinnivabrikut aroomiõlis! Kasuta aromaatset õli saunas kerisel, toas difuuseris või hoopis habemeõlina.  Tunned vastupandamatut koriandri, kadaka, tähtaniisi ja tsitruse aroomi. Unikaalne toode tekib vaid Tohi mittealkohoolse džinni valmistamise käigus tekkivast jääkõlist. Selle asemel, et väärtuslik kraam ära visata, püüdsime ta pudelisse. Sinu osa on ta lahti päästa! 

Pudelike on pakitud kenasse karpi. Ilus kingitus (habemega) sõbrale, mehele, isale või vanaisale. Ning kui habet ei ole, siis kasuta aroomiõlina saunakerisel või difuuseris.

Kasutamine: lisa paar tilka sauna leilivette ja viska kerisele. Ahhh, kui mõnus aroom! Samuti sobib paar tilka lisada difuuserisse või aroomilampi ning terve tuba täitub imelise kadaka -ja koriandriaroomiga. Ning muidugi – kui Su lõuga kaunistab habe, siis lisa sellele mõni tilk Tohi aroomiõli tagamaks meeldiv lõhn, pehmus ja hea tuju!

Kellele: kingitus habemega inimestele või ilma! Kingiidee sauna ja muidugi enda kodule hea lõhna ning meeleolu tekitamiseks

Pakend: kartongist kena karp, milles on 10 ml klaaspudel Tohi aroomiõli

88 laos

Kategooriad: , , Sildid: ,

Sulle võib meeldida ka…